Publikavimo data: 2025-08-16
Sultinga kiaulienos nugarinė, greitai paruošta keptuvėje
Daugelis žmonių mano, kad mėsą būtinai reikia ilgai virti. Tačiau taip nėra. Pavyzdžiui, šiame recepte kiaulieną siūloma kepti vos 35 minutes. Be to, šis patiekalas turi ir kitų reikšmingų privalumų, susijusių ne tik su gaminimo laiku. Ši mėsa yra energetiškai talpi ir ilgam pasotina, atstato prarastą energiją. Patiekalas yra patrauklaus skonio, išlieka sultingas ir minkštas.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Paruoškite keptuvę.
Žingsnis 2
Į aliejumi pateptą keptuvę sudėkite filė gabalėlius. Nustatykite vidutinę kaitrą. Kepkite mėsą 15-20 minučių.
Kategorijos