Publikavimo data: 2025-08-16
Sultinga kiaulienos nugarinė orkaitėje
Kepta kiaulienos nugarinė folijoje būna aromatinga, sultinga ir minkšta. Namuose folijoje kepta kiaulienos nugarinė - puikus šventinio stalo užkandis. Patiekite užkandį karštą kaip pagrindinį patiekalą. Kiaulienos nugarinė - tai mėsa, kuri laikoma delikatesu ir dietiniu produktu. Kol mėsa kepa, prie jos galite paruošti bet kokį garnyrą.
Žingsnis 1
Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų. Įdėkite gabalėlį sviesto. Į keptuvę dėkite nugarinę ir kepkite iš visų pusių, kol apskrus.
Žingsnis 2
Sudėkite nugarinę ant kepimo skardos, pabarstykite druska, pipirais ir garstyčiomis. Jei norite, pridėkite svogūnų žiedų.
Žingsnis 3
Suvyniokite nugarinę į foliją ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Palikite šiek tiek vietos orui cirkuliuoti ir pasirūpinkite, kad kepant neišsiskirtų sultys.
Žingsnis 4
Kai nugarinė bus beveik iškepusi, aptepkite ją padažu ir palikite orkaitėje dar 10 minučių, kol visiškai iškeps.
Kategorijos