Publikavimo data: 2025-08-17
Sultinga kiaulienos nugarinė su česnakais orkaitėje
Kiaulienos nugarinė rekomenduojama paaugliams ir sportininkams. Dėl didelio baltymų kiekio ji yra ląstelių statybinė medžiaga. Kiauliena gali išvalyti kraujagysles ir pašalinti sunkiuosius metalus. Kiaulienos mėsa labai gerai virškinama organizme ir skatina greitą maistinių medžiagų pasisavinimą. Kulinarijoje kiaulienos nugarinė taip pat labai paklausi. Šiandien iš jos gaminama daugybė patiekalų, tinkančių kiekvienam skoniui.
Žingsnis 1
Mėsą iš visų pusių įtrinkite anksčiau sumaltais prieskoniais.
Žingsnis 2
Sudėkite žoleles, česnaką, garstyčias ir alyvuogių aliejų į maišytuvą. Sumalkite visus ingredientus iki vientisos masės. Įtrinkite mėsą iš visų pusių.
Žingsnis 3
Sudėkite mėsą į dubenį ir uždenkite maistine plėvele. Per naktį padėkite į šaldytuvą. Pašaukite mėsą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 45 minutėms. Padidinkite temperatūrą iki 200 laipsnių ir kepkite dar 30 minučių.
Kategorijos