Publikavimo data: 2025-08-17
Sultinga kiaulienos nugarinė su daržovėmis
Kepta kiaulienos nugarinė su daržovėmis yra labai sotūs ir aromatingi patiekalai. Jai paruošti nereikia daug pastangų ir laiko, o galiausiai ji yra labai skani ir soti. Orkaitėje kepta kiaulienos nugarinė su daržovėmis - tai patiekalas tiems atvejams, kai reikia pamaitinti didelę šeimą arba nustebinti svečius prie šventinio stalo. Kiaulienos nugarinė ne tik skani, bet ir sveika, nes tai delikatesas, turintis daug baltymų ir vitaminų. Šviežios prieskoninės žolelės suteiks patiekalui skonio ir sodrumo.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais ant pjaustymo lentelės. Peilį pamirkykite šaltame vandenyje, kad pjaustant svogūnus nesudrėktų akys. Morkas sutarkuokite stambia tarka arba šiaudeliais. Sudėkite daržoves į multicookerį. Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Tai reikėtų padaryti prieš pat dedant bulves į multicookerį, nes nuluptos bulvės ore greitai patamsėja. Sudėkite bulves į multicookerio dubenį ir sumaišykite su keptomis daržovėmis. Dėl skonio įmeskite porą lauro lapelių.
Žingsnis 3
Mėsą nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir suberkite į multicookerio dubenį. Bulves ir mėsą užpilkite vandeniu. Daržovės ir mėsa turi būti visiškai apsemtos vandeniu. Jei norite daugiau padažo, įpilkite daugiau vandens.
Žingsnis 4
Uždarykite multicookerio dangtį, nustatykite laikmatį "20 minučių", kad bulvės su mėsa multicookeryje spėtų išvirti. Išvirusias bulves su mėsa sudėkite į lėkštes.
Kategorijos