Sultinga korėjietiška jautiena ghi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sultinga korėjietiška jautiena ghi

Azijos virtuvė pastaraisiais dešimtmečiais pamėgta visame pasaulyje, o jos patiekalai gaminami atsižvelgiant į gerbėjų pageidavimus. Žinoma, daugelis jų interpretuojami slavų skoniui, nes mes nenaudojame žalios mėsos produktų. Čia ir šiame recepte "Hye" (hwe) laikomasi korėjietiškos virtuvės principų, tačiau mėsa vis tiek lengvai apkepama keptuvėje. Patiekalas po pridėto kepimo būdo nepraranda savo skonio ir džiugina Azijos virtuvės aromatais ir natomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Sultinga korėjietiška jautiena ghi Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite plonomis juostelėmis, o svogūną - pusžiedžiais. Sudėkite juos į indą ir porą valandų marinuokite acte ir vandenyje santykiu 1:1.

Žingsnis 2

Sultinga korėjietiška jautiena ghi Žingsnis 2
Jautieną apkepkite sezamų aliejuje. Įdėkite visus minėtus prieskonius, korėjietiškas morkas, marinuotus svogūnus ir griežinėliais pjaustytą agurką.

Žingsnis 3

Sultinga korėjietiška jautiena ghi Žingsnis 3
Apšlakstykite sojų padažu, pagal skonį įpilkite acto. Išmaišykite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos