Publikavimo data: 2025-08-17
Sultinga korėjietiška jautiena ghi
Azijos virtuvė pastaraisiais dešimtmečiais pamėgta visame pasaulyje, o jos patiekalai gaminami atsižvelgiant į gerbėjų pageidavimus. Žinoma, daugelis jų interpretuojami slavų skoniui, nes mes nenaudojame žalios mėsos produktų. Čia ir šiame recepte "Hye" (hwe) laikomasi korėjietiškos virtuvės principų, tačiau mėsa vis tiek lengvai apkepama keptuvėje. Patiekalas po pridėto kepimo būdo nepraranda savo skonio ir džiugina Azijos virtuvės aromatais ir natomis.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite plonomis juostelėmis, o svogūną - pusžiedžiais. Sudėkite juos į indą ir porą valandų marinuokite acte ir vandenyje santykiu 1:1.
Žingsnis 2
Jautieną apkepkite sezamų aliejuje. Įdėkite visus minėtus prieskonius, korėjietiškas morkas, marinuotus svogūnus ir griežinėliais pjaustytą agurką.
Žingsnis 3
Apšlakstykite sojų padažu, pagal skonį įpilkite acto. Išmaišykite iki vientisos masės.
Kategorijos