Publikavimo data: 2024-06-08
Sultinga marinuota mėsa ant grotelių
Po marinavimo ant grotelių kepta mėsa įgauna nepakartojamą aromatą ir skonį, kurį jai suteikė citrinų, svogūnų, sojų padažo ir pipirų mišinys. Tokį patiekalą labai tinka gaminti gamtoje arba kieme, kai sekmadienio popietę susirenka visa šeima. Nuoširdaus šeimos susitikimo gamtoje apogėjus bus draugiškas valgis, kurio karalius bus mėsa iš grilio. Jai paruošti nereikia jokių ypatingų kulinarinių įgūdžių.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą dideliais kepsniais. Svogūną ir citriną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Sudėkite mėsą, prieskonius, svogūnus ir citriną. Viską užpilkite sojų padažu. Marinuokite produktus 60 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite kepsnius ant grotelių. Kepkite juos virš žarijų. Kiekvienoje pusėje palaikykite po 10 minučių.
Kategorijos