Sultinga marinuota mėsa ant grotelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sultinga marinuota mėsa ant grotelių

Po marinavimo ant grotelių kepta mėsa įgauna nepakartojamą aromatą ir skonį, kurį jai suteikė citrinų, svogūnų, sojų padažo ir pipirų mišinys. Tokį patiekalą labai tinka gaminti gamtoje arba kieme, kai sekmadienio popietę susirenka visa šeima. Nuoširdaus šeimos susitikimo gamtoje apogėjus bus draugiškas valgis, kurio karalius bus mėsa iš grilio. Jai paruošti nereikia jokių ypatingų kulinarinių įgūdžių.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga marinuota mėsa ant grotelių Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą dideliais kepsniais. Svogūną ir citriną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Sultinga marinuota mėsa ant grotelių Žingsnis 2
Sudėkite mėsą, prieskonius, svogūnus ir citriną. Viską užpilkite sojų padažu. Marinuokite produktus 60 minučių.

Žingsnis 3

Sultinga marinuota mėsa ant grotelių Žingsnis 3
Sudėkite kepsnius ant grotelių. Kepkite juos virš žarijų. Kiekvienoje pusėje palaikykite po 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos