Publikavimo data: 2024-09-22
Sultinga menkės filė pieno ir česnakų padaže
Mitybos ekspertai labai gerai atsiliepia apie mėtą, atkreipdami dėmesį į jos mėsos, ikrų ir kepenų naudą. Tuo pat metu daugelis žmonių ją ignoruoja, manydami, kad ji gana liesa ir nuobodi, todėl tinka tik dietinėms dietoms. Visai ne. Svarbiausia ją skaniai paruošti, tada net ir liesa lašiša įgaus švelnią ir kvapnią tekstūrą ir taps sveikos, bet sočios vakarienės centru.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę sudėkite sviestą ir jį ištirpinkite. Tada maišydami supilkite miltus. Supilkite pieną ir ant silpnos ugnies užvirinkite. Tada sudėkite prieskonius ir česnaką ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Į paruoštą pieno padažą sudėkite griežinėliais supjaustytą menkės filė. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite 20 minučių.
Kategorijos