Sultinga menkės filė pieno ir česnakų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Sultinga menkės filė pieno ir česnakų padaže

Mitybos ekspertai labai gerai atsiliepia apie mėtą, atkreipdami dėmesį į jos mėsos, ikrų ir kepenų naudą. Tuo pat metu daugelis žmonių ją ignoruoja, manydami, kad ji gana liesa ir nuobodi, todėl tinka tik dietinėms dietoms. Visai ne. Svarbiausia ją skaniai paruošti, tada net ir liesa lašiša įgaus švelnią ir kvapnią tekstūrą ir taps sveikos, bet sočios vakarienės centru.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga menkės filė pieno ir česnakų padaže Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę sudėkite sviestą ir jį ištirpinkite. Tada maišydami supilkite miltus. Supilkite pieną ir ant silpnos ugnies užvirinkite. Tada sudėkite prieskonius ir česnaką ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Sultinga menkės filė pieno ir česnakų padaže Žingsnis 2
Į paruoštą pieno padažą sudėkite griežinėliais supjaustytą menkės filė. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos