Publikavimo data: 2025-08-19
Sultinga mėsa po kailiu
Labai paprastas, bet beprotiškai skanus receptas. Mėsa gaunasi sultinga, minkšta ir skani.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą mažais gabalėliais ir sudėkite į gilios kepimo skardos dugną.
Žingsnis 2
Mėsą pasūdykite ir pagal skonį pagardinkite prieskoniais. Ant viršaus sudėkite pusžiedžiais perpjautus svogūnus.
Žingsnis 3
Bulves nulupkite ir supjaustykite apskritimais, tada sumaišykite su druska, prieskoniais ir majonezu. Tada sudėkite ant mėsos. Kitas sluoksnis - apskritimais supjaustytas pomidoras.
Žingsnis 4
Morkas stambiai sutarkuokite ir sudėkite ant kito sluoksnio.
Žingsnis 5
Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite juo morkas. Tada viską ištepkite majonezu ir siųskite į orkaitę valandai į 170 laipsnių temperatūrą, tada dar 30 minučių į 180 laipsnių.
Kategorijos