Sultinga mėsa po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Sultinga mėsa po kailiu

Labai paprastas, bet beprotiškai skanus receptas. Mėsa gaunasi sultinga, minkšta ir skani.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Sultinga mėsa po kailiu Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą mažais gabalėliais ir sudėkite į gilios kepimo skardos dugną.

Žingsnis 2

Sultinga mėsa po kailiu Žingsnis 2
Mėsą pasūdykite ir pagal skonį pagardinkite prieskoniais. Ant viršaus sudėkite pusžiedžiais perpjautus svogūnus.

Žingsnis 3

Sultinga mėsa po kailiu Žingsnis 3
Bulves nulupkite ir supjaustykite apskritimais, tada sumaišykite su druska, prieskoniais ir majonezu. Tada sudėkite ant mėsos. Kitas sluoksnis - apskritimais supjaustytas pomidoras.

Žingsnis 4

Sultinga mėsa po kailiu Žingsnis 4
Morkas stambiai sutarkuokite ir sudėkite ant kito sluoksnio.

Žingsnis 5

Sultinga mėsa po kailiu Žingsnis 5
Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite juo morkas. Tada viską ištepkite majonezu ir siųskite į orkaitę valandai į 170 laipsnių temperatūrą, tada dar 30 minučių į 180 laipsnių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos