Sultinga mėsa su raudonėliais ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Sultinga mėsa su raudonėliais ir česnakais

Skanus ir sveikas patiekalas tiems, kurie nori pamaitinti savo šeimą ir kartu atsikratyti parduotuvėje esančių cheminių medžiagų - įvairių rūšių dešrelių. Šis receptas pravers ruošiantis šventėms, taip pat sudarant greitą savaitės meniu, nes mėsą galima paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga mėsa su raudonėliais ir česnakais Žingsnis 1
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite maltus juoduosius pipirus, druską ir raudonėlį, gerai išmaišykite ir apvoliokite mėsą mišinyje, stengdamiesi tolygiai paskirstyti prieskonius po visą mėsos paviršių. Visus česnakus pertrinkite per česnakų malūnėlį ir įtrinkite jais kiaulieną.

Žingsnis 2

Sultinga mėsa su raudonėliais ir česnakais Žingsnis 2
Apvoliotą kiaulieną perkelkite į dubenį ir užpilkite vynu. Palikite marinuotis po dangčiu 2-3 valandas.

Žingsnis 3

Sultinga mėsa su raudonėliais ir česnakais Žingsnis 3
Kai mėsa bus visiškai marinuota, perkelkite ją į kepimo rankovę ir užpilkite likusiu marinatu. Užriškite rankovę su mėsa ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 1,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos