Publikavimo data: 2024-10-13
Sultinga mėsa su raudonėliais ir česnakais
Skanus ir sveikas patiekalas tiems, kurie nori pamaitinti savo šeimą ir kartu atsikratyti parduotuvėje esančių cheminių medžiagų - įvairių rūšių dešrelių. Šis receptas pravers ruošiantis šventėms, taip pat sudarant greitą savaitės meniu, nes mėsą galima paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve.
Žingsnis 1
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite maltus juoduosius pipirus, druską ir raudonėlį, gerai išmaišykite ir apvoliokite mėsą mišinyje, stengdamiesi tolygiai paskirstyti prieskonius po visą mėsos paviršių. Visus česnakus pertrinkite per česnakų malūnėlį ir įtrinkite jais kiaulieną.
Žingsnis 2
Apvoliotą kiaulieną perkelkite į dubenį ir užpilkite vynu. Palikite marinuotis po dangčiu 2-3 valandas.
Žingsnis 3
Kai mėsa bus visiškai marinuota, perkelkite ją į kepimo rankovę ir užpilkite likusiu marinatu. Užriškite rankovę su mėsa ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 1,5 valandos.
Kategorijos