Sultinga mėsa žolelėse pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Sultinga mėsa žolelėse

Švelni, sultinga mėsa, pasižyminti neįprasta pikantiška rūgštele ir unikaliu skoniu, kurio neįmanoma perteikti žodžiais. Gaminti paprasta.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga mėsa žolelėse Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Sultinga mėsa žolelėse Žingsnis 2
Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite petražoles, estragonus, kalendras, žaliuosius svogūnus, visus žalumynus sumaišykite. Nuplaukite alyvą, palikite ją sveiką.

Žingsnis 3

Sultinga mėsa žolelėse Žingsnis 3
Ant katilo dugno įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus, paskui dugną išklokite žolelėmis, ant viršaus uždėkite sluoksnį alyvos, tada išdėliokite mėsą. Tada dar kartą sudėkite žoleles, alyvą, mėsą ir vėl žoleles. Kiekvieną mėsos sluoksnį pasūdykite, į kiekvieną sluoksnį įberkite pipirų grūdelių.

Žingsnis 4

Sultinga mėsa žolelėse Žingsnis 4
Supilkite baltąjį sausą vyną, viską užpilkite vandeniu ir palikite virti 2 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos