Publikavimo data: 2024-09-17
Sultinga mėsa žolelėse
Švelni, sultinga mėsa, pasižyminti neįprasta pikantiška rūgštele ir unikaliu skoniu, kurio neįmanoma perteikti žodžiais. Gaminti paprasta.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite petražoles, estragonus, kalendras, žaliuosius svogūnus, visus žalumynus sumaišykite. Nuplaukite alyvą, palikite ją sveiką.
Žingsnis 3
Ant katilo dugno įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus, paskui dugną išklokite žolelėmis, ant viršaus uždėkite sluoksnį alyvos, tada išdėliokite mėsą. Tada dar kartą sudėkite žoleles, alyvą, mėsą ir vėl žoleles. Kiekvieną mėsos sluoksnį pasūdykite, į kiekvieną sluoksnį įberkite pipirų grūdelių.
Žingsnis 4
Supilkite baltąjį sausą vyną, viską užpilkite vandeniu ir palikite virti 2 valandas.
Kategorijos