Publikavimo data: 2025-08-17
Sultinga prancūziška mėsa su grybais ir kalakutiena
Šiame mėsos recepte, be nuostabaus skonio ir naudos, taip pat galime pabrėžti tai, kad patiekalas iš pradžių ruošiamas porcijomis. Ir kiekviename gabalėlyje suderinami visi ingredientai. Jūsų svečiai ir šeima bus sužavėti pagal šį receptą paruošta mėsa.
Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, sudėkite į keptuvę su grybais ir kepkite, kol svogūnai taps permatomi.
Žingsnis 2
Supjaustykite mėsą maždaug pusantro centimetro storio gabalėliais ir iš abiejų pusių išmuškite mėsos plaktuku. Išmuštus gabalėlius sudėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 3
Mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais, tada ant kiekvieno gabalėlio sudėkite su svogūnu pakepintus grybus, o ant jų - pusžiedžiais perpjautus pomidorus. Kepkite mėsą 45 minutes 200 °C temperatūros orkaitėje.
Žingsnis 4
Kai kotletai bus paruošti, sutarkuokite sūrį ir apibarstykite juo kotletus. Palikite kepti dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Tuo pat metu pamerkite kalamansi į verdantį vandenį. Kai mėsą ištrauksite iš orkaitės, nusunkite vandenį nuo kalanamių ir atskirkite uogas nuo šakelių.
Kategorijos