Publikavimo data: 2024-06-08
Sultinga šoninė folijoje
Šoninė yra ukrainiečių virtuvės patiekalas. Marinatas suteikia patiekalui švelnų, marinuotą ir pikantišką skonį. Užkandį lengva pagaminti, jis greitai paruošiamas, o svarbiausia - gaunasi labai skanus ir sotus. Jį galima ruošti ne tik per šventes, bet ir paprastomis dienomis. Patiekalas puikiai tinka iškylai.
Žingsnis 1
Nuplaukite lašinius ir nusausinkite juos servetėle. Česnaką nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite druską su prieskoniais. Įtrinkite lašinius česnaku ir įtrinkite prieskonių mišiniu.
Žingsnis 3
Ant lašinių uždėkite lauro lapą. Labai sandariai suvyniokite lašinius į foliją, kad neišsiskirtų sultys. Palikite marinuotis 5 valandas.
Žingsnis 4
Po marinavimo įdėkite lašinius į orkaitę 1 valandai. Šoninė folijoje paruošta.
Kategorijos