Publikavimo data: 2024-06-08
                Sultinga šoninė folijoje
                                
                    Šoninė yra ukrainiečių virtuvės patiekalas. Marinatas suteikia patiekalui švelnų, marinuotą ir pikantišką skonį. Užkandį lengva pagaminti, jis greitai paruošiamas, o svarbiausia - gaunasi labai skanus ir sotus. Jį galima ruošti ne tik per šventes, bet ir paprastomis dienomis. Patiekalas puikiai tinka iškylai.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Nuplaukite lašinius ir nusausinkite juos servetėle. Česnaką nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Sumaišykite druską su prieskoniais. Įtrinkite lašinius česnaku ir įtrinkite prieskonių mišiniu.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Ant lašinių uždėkite lauro lapą. Labai sandariai suvyniokite lašinius į foliją, kad neišsiskirtų sultys. Palikite marinuotis 5 valandas.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Po marinavimo įdėkite lašinius į orkaitę 1 valandai. Šoninė folijoje paruošta.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos