Publikavimo data: 2025-08-18
Sultinga veršiena su pomidorais ir sūriu
Tai lengvesnės prancūziškos mėsos versijos receptas. Tai laiko sąnaudų nereikalaujantis ir skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 1-1,5 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 2
Mėsą apskrudinkite, pasūdykite, papipirinkite, suberkite provanso žoleles, aptepkite majonezu ir palikite marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 5
Kiekvieną mėsos gabalėlį pabarstykite sūriu.
Žingsnis 6
Ant viršaus uždėkite pomidorą.
Žingsnis 7
Viršų gausiai apibarstykite sūriu, suvyniokite į foliją ir 35-40 minučių pašaukite į 170-200 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kategorijos