Publikavimo data: 2024-06-09
Sultinga veršiena su ryžiais puoduose
Veršiena - tai jaunų karvių arba buliukų raudona mėsa. Mėsoje yra daug geležies. Veršiena yra labai skani ir sveika mėsa, tačiau kai kuriose kultūrose jos valgyti draudžiama, pavyzdžiui, induizme. Rusijoje ši mėsa taip pat buvo draudžiama iki XIX a. Veršiena tinka su ryžiais, grikiais, bulvėmis ir salotomis.
Žingsnis 1
Keptuvėje su sviestu arba margarinu apkepkite mėsą ir svogūnus. Susmulkinkite kopūstus, papriką supjaustykite žiedais, o grybus - mažais griežinėliais. Supjaustytas daržoves sudėkite į mėsą ir svogūnus, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Sudėkite troškintą mėsą ir daržoves į puodus, užpilkite sultiniu ir troškinkite 20-30 minučių. Ryžius išvirkite iki pusės, perliekite šaltu vandeniu ir nusausinkite, tada sudėkite į puodus, ant viršaus užberkite česnako. Virkite puodus ant silpnos ugnies 10 minučių.
Kategorijos