Sultinga veršiena su ryžiais puoduose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sultinga veršiena su ryžiais puoduose

Veršiena - tai jaunų karvių arba buliukų raudona mėsa. Mėsoje yra daug geležies. Veršiena yra labai skani ir sveika mėsa, tačiau kai kuriose kultūrose jos valgyti draudžiama, pavyzdžiui, induizme. Rusijoje ši mėsa taip pat buvo draudžiama iki XIX a. Veršiena tinka su ryžiais, grikiais, bulvėmis ir salotomis.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga veršiena su ryžiais puoduose Žingsnis 1
Keptuvėje su sviestu arba margarinu apkepkite mėsą ir svogūnus. Susmulkinkite kopūstus, papriką supjaustykite žiedais, o grybus - mažais griežinėliais. Supjaustytas daržoves sudėkite į mėsą ir svogūnus, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Sultinga veršiena su ryžiais puoduose Žingsnis 2
Sudėkite troškintą mėsą ir daržoves į puodus, užpilkite sultiniu ir troškinkite 20-30 minučių. Ryžius išvirkite iki pusės, perliekite šaltu vandeniu ir nusausinkite, tada sudėkite į puodus, ant viršaus užberkite česnako. Virkite puodus ant silpnos ugnies 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos