Publikavimo data: 2024-06-15
Sultinga vištiena Caprese orkaitėje
Itališkas patiekalas "Caprese" su vištiena, jei laikomasi recepto, būna švelnus ir sultingas. Ne veltui dėl savo skoninių savybių jis ruošiamas visuose pasaulio kampeliuose. Jis ruošiamas naudojant alyvuogių aliejų, bazilikus, mocarelos sūrį, pomidorus. Viskas kaip itališkoje virtuvėje - paprasta, lengva, bet skanu dėl produktų derinimo meno. Pabandykite pradžiuginti savo šeimą patiekalu, kuris yra nepaprastai įdomus visais atžvilgiais.
Žingsnis 1
Krūtinėlės gabalėlius lengvai sumuškite virtuviniu plaktuku. Dubenyje sumaišykite sojų padažą, alyvuogių aliejų, pipirus, druską, papriką ir bazilikus. Šiuo mišiniu aptepkite kiekvieną krūtinėlės gabalėlį ir palikite 20-30 min. kambario temperatūroje.
Žingsnis 2
Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais. Mocarelos sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Kiekvienoje filė padarykite 4 gilius skersinius pjūvius ir į kiekvieną atsargiai įdėkite po pomidorų griežinėlį. Sudėkite mėsą į gilų indą. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.
Kategorijos