Publikavimo data: 2024-06-23
Sultinga vištiena chakhokhbili su aštriu sojų padažu, daržovėmis ir prieskoniais
Čachochbili yra nacionalinis gruzinų patiekalas, populiarus visame pasaulyje dėl puikaus skonio, didelės maistinės vertės ir maistinių medžiagų. Chakhokhbili - tai gruziniškas troškinys, kurio pagrindinis ingredientas - paukštiena - troškinama pomidorų padaže su česnakais, žolelėmis ir prieskoniais. Sodraus skonio ir ryškaus aromato patiekalui suteikia prieskoninės žolelės ir prieskoniai, kurie yra privalomi tradiciniame čakhokhbili.
Žingsnis 1
Nuluptus pomidorus supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir 15 minučių marinuokite sojų padaže su druska.
Žingsnis 2
Praėjus šiam laikui, sudėkite vištieną į aliejumi įkaitintą keptuvę ir apkepkite iš visų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 3
Kol vištiena kepa, į keptuvę su mėsa sudėkite smulkintą svogūną, pomidorus ir pomidorų padažą. Išmaišykite patiekalą ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 4
Likus kelioms minutėms iki patiekalo troškinimo pabaigos, sudėkite smulkiai supjaustytus česnakus ir kalendrų žiedynus.
Kategorijos