Sultinga vištiena chakhokhbili su aštriu sojų padažu, daržovėmis ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Sultinga vištiena chakhokhbili su aštriu sojų padažu, daržovėmis ir prieskoniais

Čachochbili yra nacionalinis gruzinų patiekalas, populiarus visame pasaulyje dėl puikaus skonio, didelės maistinės vertės ir maistinių medžiagų. Chakhokhbili - tai gruziniškas troškinys, kurio pagrindinis ingredientas - paukštiena - troškinama pomidorų padaže su česnakais, žolelėmis ir prieskoniais. Sodraus skonio ir ryškaus aromato patiekalui suteikia prieskoninės žolelės ir prieskoniai, kurie yra privalomi tradiciniame čakhokhbili.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga vištiena chakhokhbili su aštriu sojų padažu, daržovėmis ir prieskoniais Žingsnis 1
Nuluptus pomidorus supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir 15 minučių marinuokite sojų padaže su druska.

Žingsnis 2

Sultinga vištiena chakhokhbili su aštriu sojų padažu, daržovėmis ir prieskoniais Žingsnis 2
Praėjus šiam laikui, sudėkite vištieną į aliejumi įkaitintą keptuvę ir apkepkite iš visų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 3

Sultinga vištiena chakhokhbili su aštriu sojų padažu, daržovėmis ir prieskoniais Žingsnis 3
Kol vištiena kepa, į keptuvę su mėsa sudėkite smulkintą svogūną, pomidorus ir pomidorų padažą. Išmaišykite patiekalą ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių, kol iškeps.

Žingsnis 4

Sultinga vištiena chakhokhbili su aštriu sojų padažu, daržovėmis ir prieskoniais Žingsnis 4
Likus kelioms minutėms iki patiekalo troškinimo pabaigos, sudėkite smulkiai supjaustytus česnakus ir kalendrų žiedynus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos