Publikavimo data: 2024-10-22
Sultinga vištiena, kepta su citrina ir česnaku
Sultinga ir aromatinga vištiena, įdaryta citrinos griežinėliais ir česnaku, puikiai papuoš bet kokius šventinius pietus. Receptą labai paprasta paruošti, jam reikia nedidelio kiekio ingredientų. Jo gaminimas neužtrunka ilgai. Česnakai patiekalui suteikia aromato, o citrina - malonios rūgštelės. Vištienos pagardinimas citrina ir česnaku kepant tapo beveik klasikiniu jos gaminimo būdu.
Žingsnis 1
Kiekvieną česnako skiltelę įpjaukite išilgai, kad geriau atsiskleistų jos skonis. Citriną supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Įtrinkite vištieną druska ir maltais juodaisiais pipirais ir patepkite augaliniu aliejumi. Į vištieną įdėkite česnako ir citrinos. Patiekalą kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje vieną valandą.
Kategorijos