Sultinga vištiena, kepta su citrina ir česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Sultinga vištiena, kepta su citrina ir česnaku

Sultinga ir aromatinga vištiena, įdaryta citrinos griežinėliais ir česnaku, puikiai papuoš bet kokius šventinius pietus. Receptą labai paprasta paruošti, jam reikia nedidelio kiekio ingredientų. Jo gaminimas neužtrunka ilgai. Česnakai patiekalui suteikia aromato, o citrina - malonios rūgštelės. Vištienos pagardinimas citrina ir česnaku kepant tapo beveik klasikiniu jos gaminimo būdu.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga vištiena, kepta su citrina ir česnaku Žingsnis 1
Kiekvieną česnako skiltelę įpjaukite išilgai, kad geriau atsiskleistų jos skonis. Citriną supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Sultinga vištiena, kepta su citrina ir česnaku Žingsnis 2
Įtrinkite vištieną druska ir maltais juodaisiais pipirais ir patepkite augaliniu aliejumi. Į vištieną įdėkite česnako ir citrinos. Patiekalą kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje vieną valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos