Publikavimo data: 2025-08-20
Sultinga vištiena medaus padaže su bulvėmis
Labai paprastas ir neįtikėtinai skanus patiekalas! Pagal šį receptą mėsa išsiskiria nuo kaulų.
Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos šlauneles, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą: sumaišykite sojų padažą, bet kokius prieskonius (pagal skonį), aš naudojau vištienos prieskonius, alyvuogių aliejų, medų. Smulkiai supjaustykite česnako skilteles ir įmaišykite į padažą.
Žingsnis 3
Įtrinkite šlauneles padažu ir palikite pusvalandį marinuotis šaldytuve po maistine plėvele.
Žingsnis 4
Kepkite vištienos šlauneles saulėgrąžų aliejuje įkaitintoje keptuvėje 5-10 minučių, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Kruopščiai nuplaukite mažąsias bulvytes, perpjaukite per pusę ir sudėkite į kepimo indą.
Žingsnis 6
Įpilkite augalinio aliejaus, prieskonių, gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Iškeptą vištieną sluoksniuokite su bulvėmis ir pašaukite į orkaitę pusvalandžiui 30 min.
Kategorijos