Publikavimo data: 2025-08-19
Sultinga vištiena po kreminiu grybų dangteliu
Neįtikėtinai skanus patiekalas iš paprastų ingredientų. Puikiai tinka šventiniam stalui arba įprastai vakarienei visai šeimai. Garnyrą galite rinktis pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Grybus ir svogūnus apkepkite augaliniame aliejuje, įberkite druskos ir pipirų, supilkite grietinėlę ir 15 minučių troškinkite uždengę dangčiu.
Žingsnis 2
Vištienos filė padalykite į porcijas, lengvai apskrudinkite, įtrinkite druska ir pipirais, pamerkite į kiaušinį, tada į miltus ir kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Apkeptus filė gabalėlius sudėkite ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos, ant viršaus išdėliokite grybus, pabarstykite tarkuotu sūriu, galite užtepti šiek tiek majonezo.
Žingsnis 4
Kepkite 180˚C temperatūros orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos