Sultinga vištiena po kreminiu grybų dangteliu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Sultinga vištiena po kreminiu grybų dangteliu

Neįtikėtinai skanus patiekalas iš paprastų ingredientų. Puikiai tinka šventiniam stalui arba įprastai vakarienei visai šeimai. Garnyrą galite rinktis pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
123 min.
Laikas virtuvėje
91 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Grybus ir svogūnus apkepkite augaliniame aliejuje, įberkite druskos ir pipirų, supilkite grietinėlę ir 15 minučių troškinkite uždengę dangčiu.

Žingsnis 2

Sultinga vištiena po kreminiu grybų dangteliu Žingsnis 2
Vištienos filė padalykite į porcijas, lengvai apskrudinkite, įtrinkite druska ir pipirais, pamerkite į kiaušinį, tada į miltus ir kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Sultinga vištiena po kreminiu grybų dangteliu Žingsnis 3
Apkeptus filė gabalėlius sudėkite ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos, ant viršaus išdėliokite grybus, pabarstykite tarkuotu sūriu, galite užtepti šiek tiek majonezo.

Žingsnis 4

Sultinga vištiena po kreminiu grybų dangteliu Žingsnis 4
Kepkite 180˚C temperatūros orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos