Sultinga vištiena šoninėje su troškintais obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sultinga vištiena šoninėje su troškintais obuoliais

Paruošus tokį patiekalą kaip vištiena su šonine, stalas pasipuoš ne tik dėl patrauklios išvaizdos, bet ir dėl malonaus skonio. Mėsa būna minkšta ir sultinga, o plutelė - auksinė. O vištiena išlaiko vientisą išvaizdą, rausvą spalvą. Obuoliai dėl savo rūgštaus skonio papildo vištieną, todėl susidaro daugybė apetitą keliančių skonių derinių.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga vištiena šoninėje su troškintais obuoliais Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite kubeliais, žoleles smulkiai sukapokite. Suspauskite česnaką ir mikrobangų krosnelėje ištirpinkite sviestą. Visus ingredientus sumaišykite dubenyje iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Sultinga vištiena šoninėje su troškintais obuoliais Žingsnis 2
Vištieną nuplaukite ir nusausinkite. Tada visą vištieną pabarstykite druska ir pipirais. Į vidų įpilkite vientisos konsistencijos marinato. Palikite kuriam laikui, kad marinatas įsigertų.

Žingsnis 3

Sultinga vištiena šoninėje su troškintais obuoliais Žingsnis 3
Tada supjaustykite obuolius ir jais įdarykite vištieną. Įdėkite mėsą į kepimo rankovę, suriškite iš abiejų pusių. Kepkite orkaitėje 1,5 -2 valandas, reikiama temperatūra - ne aukštesnė kaip 190 laipsnių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos