Sultinga vištiena su prieskoniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sultinga vištiena su prieskoniu

Draugai, noriu pasidalyti paprastu vištienos receptu. Vištienos šlauneles mėgsta beveik visi, vadinasi, jūsų pietūs tikrai bus įvertinti. Šio recepto akcentas - kiaušiniai. Tačiau visų paslapčių neatskleisiu. Garantuoju, kad patiekalas pavyks kiekvienai šeimininkei.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Sultinga vištiena su prieskoniu Žingsnis 1
Į keptuvę įpilkite apie 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus ir gerai įkaitinkite. Į keptuvę sudėkite šlauneles ir 10 minučių kepkite be dangčio, kol apskrus iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Sultinga vištiena su prieskoniu Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir supjaustykite ketvirčiais žiedų. Pomidorą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Svogūną sudėkite į keptas šlauneles. Lengvai apkepkite ir porą minučių troškinkite po dangčiu.

Žingsnis 3

Sultinga vištiena su prieskoniu Žingsnis 3
Sudėkite pjaustytus pomidorus, pagal skonį įberkite druskos, prieskonių (pipirų, kalendros ir kario). Atsargiai išmaišykite visą keptuvės turinį, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10-12 minučių. Įdėkite prieskoninių žolelių, kad būtų šviežiau ir aromatingiau.

Žingsnis 4

Sultinga vištiena su prieskoniu Žingsnis 4
Paimkite šio recepto akcentą. Paimkite 3 kiaušinius ir įmuškite į dubenį, suberkite druską ir išplakite šakute iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Sultinga vištiena su prieskoniu Žingsnis 5
Vištiena paruošta. Į keptuvę įmuškite kiaušinius. Jei norite, galite maišyti, aš to nedarau. Leiskite kiaušiniams sustingti, tiesiogine to žodžio prasme porą minučių. Paruošta. Išjunkite ugnį ir palikite patiekalą 5 minutes pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos