Publikavimo data: 2024-06-08
Sultinga vištiena su prieskoniu
Draugai, noriu pasidalyti paprastu vištienos receptu. Vištienos šlauneles mėgsta beveik visi, vadinasi, jūsų pietūs tikrai bus įvertinti. Šio recepto akcentas - kiaušiniai. Tačiau visų paslapčių neatskleisiu. Garantuoju, kad patiekalas pavyks kiekvienai šeimininkei.
Žingsnis 1
Į keptuvę įpilkite apie 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus ir gerai įkaitinkite. Į keptuvę sudėkite šlauneles ir 10 minučių kepkite be dangčio, kol apskrus iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir supjaustykite ketvirčiais žiedų. Pomidorą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Svogūną sudėkite į keptas šlauneles. Lengvai apkepkite ir porą minučių troškinkite po dangčiu.
Žingsnis 3
Sudėkite pjaustytus pomidorus, pagal skonį įberkite druskos, prieskonių (pipirų, kalendros ir kario). Atsargiai išmaišykite visą keptuvės turinį, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10-12 minučių. Įdėkite prieskoninių žolelių, kad būtų šviežiau ir aromatingiau.
Žingsnis 4
Paimkite šio recepto akcentą. Paimkite 3 kiaušinius ir įmuškite į dubenį, suberkite druską ir išplakite šakute iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Vištiena paruošta. Į keptuvę įmuškite kiaušinius. Jei norite, galite maišyti, aš to nedarau. Leiskite kiaušiniams sustingti, tiesiogine to žodžio prasme porą minučių. Paruošta. Išjunkite ugnį ir palikite patiekalą 5 minutes pastovėti.
Kategorijos