Sultinga vištienos filė po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sultinga vištienos filė po kailiu

Vištienos filė po sūdytų agurkų, pomidorų ir sūrio "paltu" - skanus ir sotus patiekalas. Jį galima ruošti ne tik per šventes. Patiekalas gaunasi minkštas ir aromatingas. Sūris jam suteikia auksinę ir apetitą žadinančią išvaizdą. Tokia vištiena tinka su daržovių salotomis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga vištienos filė po kailiu Žingsnis 1
Perpjaukite filė išilgai ir per pusę. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Iš abiejų pusių pasūdykite ir papipirinkite filė ir sudėkite į formą.

Žingsnis 2

Sultinga vištienos filė po kailiu Žingsnis 2
Nulupkite svogūną. Tada supjaustykite svogūną, pomidorus ir marinuotus agurkus mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Dubenyje sumaišykite svogūnus, pomidorus, marinuotus agurkus, sūrį ir majonezą.

Žingsnis 3

Sultinga vištienos filė po kailiu Žingsnis 3
Kiaušinį suplakite šakute. Supilkite jį į dubenį su likusiais ingredientais. Išmaišykite mišinį ir paskirstykite ant formoje esančios vištienos. Formą su vištiena pašaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite 40 minučių.

Žingsnis 4

Sultinga vištienos filė po kailiu Žingsnis 4
Vištienos krūtinėlė, iškepta po lengvai sūdytų agurkų, pomidorų ir sūrio "sluoksniu", paruošta. Supjaustykite porcijomis ir patiekalą patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos