Publikavimo data: 2024-06-09
Sultinga vištienos filė po kailiu
Vištienos filė po sūdytų agurkų, pomidorų ir sūrio "paltu" - skanus ir sotus patiekalas. Jį galima ruošti ne tik per šventes. Patiekalas gaunasi minkštas ir aromatingas. Sūris jam suteikia auksinę ir apetitą žadinančią išvaizdą. Tokia vištiena tinka su daržovių salotomis.
Žingsnis 1
Perpjaukite filė išilgai ir per pusę. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Iš abiejų pusių pasūdykite ir papipirinkite filė ir sudėkite į formą.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną. Tada supjaustykite svogūną, pomidorus ir marinuotus agurkus mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Dubenyje sumaišykite svogūnus, pomidorus, marinuotus agurkus, sūrį ir majonezą.
Žingsnis 3
Kiaušinį suplakite šakute. Supilkite jį į dubenį su likusiais ingredientais. Išmaišykite mišinį ir paskirstykite ant formoje esančios vištienos. Formą su vištiena pašaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite 40 minučių.
Žingsnis 4
Vištienos krūtinėlė, iškepta po lengvai sūdytų agurkų, pomidorų ir sūrio "sluoksniu", paruošta. Supjaustykite porcijomis ir patiekalą patiekite karštą.
Kategorijos