Sultinga vištienos filė su grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sultinga vištienos filė su grybais ir sūriu

Gardi vištienos filė bus pagrindinis jūsų šventinio stalo patiekalas. Patiekalas bus labai skanus ir sultingas. Tai puikus prancūziškos mėsos pakaitalas, jei labiau mėgstate vištieną. Ją geriausia patiekti iš karto po gaminimo.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Sultinga vištienos filė su grybais ir sūriu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūną, sudėkite į keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus ir kepkite ant silpnos ugnies 12 minučių.

Žingsnis 2

Sultinga vištienos filė su grybais ir sūriu Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite tame pačiame dubenyje su virtais grybais ir svogūnais.

Žingsnis 3

Sultinga vištienos filė su grybais ir sūriu Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais, šiek tiek pamuškite virtuviniu plaktuvu, pagardinkite pipirais ir druska. Vištienos filė viršų patepkite nedideliu kiekiu majonezo padažo, visą paviršių aptepkite svogūnų ir grybų mišiniu.

Žingsnis 4

Sultinga vištienos filė su grybais ir sūriu Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, jo viršų patepkite trupučiu saulėgrąžų aliejaus. Ant kepimo skardos sudėkite mėsos gabalėlius. Kepkite 30 minučių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos