Sultinga vištienos filė terijakio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sultinga vištienos filė terijakio padaže

Sultinga vištienos filė švelniame terijakio padaže nepaliks abejingų! Šis patiekalas tinka tiek kasdienei vakarienei, tiek puikiai tiks ant šventinio stalo. Paruošimas greitas ir paprastas, o pikantiškas poskonis ilgam išliks atmintyje!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Sultinga vištienos filė terijakio padaže Žingsnis 1
Marinuokite filė terijakio padaže, pagardinkite druska, pipirais ir paprika. Palikite mirkti 20-30 minučių.

Žingsnis 2

Sultinga vištienos filė terijakio padaže Žingsnis 2
Tada abi puses apvoliokite miltuose arba džiūvėsėliuose.

Žingsnis 3

Sultinga vištienos filė terijakio padaže Žingsnis 3
Kepkite įkaitintoje, aliejumi pateptoje keptuvėje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos