Sultinga vištienos krūtinėlė su česnakiniu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Sultinga vištienos krūtinėlė su česnakiniu padažu

Vištienos krūtinėlė nėra per minkšta mėsa, tačiau ji yra sveika. Joje mažai kalorijų ir yra daug naudingų medžiagų. Kad ji būtų minkšta ir sultinga, padeda tinkamas paruošimas ir produktų rinkinys. Pateiktame recepte - sviestas ir grietinėlės sūris, švelni cukinija turi įtakos krūtinėlės tekstūrai. Apskritai patiekalas nėra brangus ir gali tapti šeimos vakarienės puošmena.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga vištienos krūtinėlė su česnakiniu padažu Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite stambiais gabalais ir kepkite augaliniame ir sviesto aliejuje, kol iškeps. Sudėkite į indą ir uždenkite dangčiu.

Žingsnis 2

Sultinga vištienos krūtinėlė su česnakiniu padažu Žingsnis 2
Toje pačioje keptuvėje apkepkite cukinijas. Iškepusias sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Žingsnis 3

Sultinga vištienos krūtinėlė su česnakiniu padažu Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite kartu su česnaku, kol lengvai apskrus. Suberkite miltus, gerai išmaišykite, supilkite vandenį ir vištienos sultinį. Leiskite kelias minutes pavirti ir į padažą įmaišykite grietinėlės sūrį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos