Publikavimo data: 2024-05-26
Sultinga vištienos krūtinėlė su česnakiniu padažu
Vištienos krūtinėlė nėra per minkšta mėsa, tačiau ji yra sveika. Joje mažai kalorijų ir yra daug naudingų medžiagų. Kad ji būtų minkšta ir sultinga, padeda tinkamas paruošimas ir produktų rinkinys. Pateiktame recepte - sviestas ir grietinėlės sūris, švelni cukinija turi įtakos krūtinėlės tekstūrai. Apskritai patiekalas nėra brangus ir gali tapti šeimos vakarienės puošmena.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite stambiais gabalais ir kepkite augaliniame ir sviesto aliejuje, kol iškeps. Sudėkite į indą ir uždenkite dangčiu.
Žingsnis 2
Toje pačioje keptuvėje apkepkite cukinijas. Iškepusias sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite kartu su česnaku, kol lengvai apskrus. Suberkite miltus, gerai išmaišykite, supilkite vandenį ir vištienos sultinį. Leiskite kelias minutes pavirti ir į padažą įmaišykite grietinėlės sūrį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos