Publikavimo data: 2024-06-15
Sultinga vištienos krūtinėlė su pomidorais ir sūriu garstyčių padaže
Atsižvelgiant į tai, kad vištienos krūtinėlė yra viena iš mažai kaloringų mėsos rūšių, jos naudojimas kulinarijoje yra labai platus. Pateiktame patiekalo variante ji kepama su pomidorais, sūriu, majonezu ir garstyčių padažu, todėl jos tekstūra tampa minkšta, švelni ir sultinga. Tokia krūtinėlė savo skoniu nustebins ne tik šeimą. Šį patiekalą ne gėda patiekti ir svečių apsilankymo proga. Atsižvelgiant į tai, kad šios mėsos apdorojimo procesas yra paprastas ir neprailgsta, jį galima patikėti vyresniems vaikams.
Žingsnis 1
Krūtinėlėje kas 2-3 cm padarykite skersinius pjūvius. Iš visų pusių mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
Žingsnis 2
Sūrį supjaustykite griežinėliais, o pomidorus - pusžiedžiais. Į krūtinėlės įpjovas pakaitomis dėkite sūrio ir pomidorų griežinėlius.
Žingsnis 3
Sumaišykite garstyčias ir majonezą (grietinę). Krūtinėlę gausiai aptepkite šiuo padažu ir siųskite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos