"Sultingas" boujenine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

"Sultingas" boujenine

Sultingų ir aromatingų naminių mėsainių paslaptis - mėsa turi būti marinuojama šaldytuve mažiausiai 3 valandas. Kepant ir dar 8 valandas po kepimo orkaitė neatidaroma. Receptas nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių ir džiugins jus savo skoniu. Tikras delikatesas!
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Mėsą nuplaukite po tekančiu vandeniu. Leiskite vandeniui nutekėti.

Žingsnis 2

Česnaką nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka arba pertrinkite per česnakų presą.

Žingsnis 3

Sumaišykite česnaką, druską ir prieskonius (aš turiu hmeli suneli, kalendrą ir pipirus).

Žingsnis 4

"Sultingas" boujenine Žingsnis 4
Aštriu peiliu padarykite mėsoje keletą įpjovimų ir iš visų pusių gerai įtrinkite paruoštu mišiniu.

Žingsnis 5

"Sultingas" boujenine Žingsnis 5
Mėsą sandariai suvyniokite į kelis sluoksnius tvirtos folijos (aš naudojau 14 mikronų) ir nuimkite marinuotis į šaldytuvą 8-10 valandų.

Žingsnis 6

Išimkite mėsą iš šaldytuvo, neišvyniodami perkelkite ją į atitinkamo dydžio gilią formą, užpilkite maždaug 100 ml karšto vandens ir siųskite kepti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 2 valandoms.

Žingsnis 7

Išjunkite orkaitę ir, neatidarydami durelių, palikite mėsą atvėsti 8 valandoms.

Žingsnis 8

Išvyniokite foliją, nusausinkite skysčio perteklių ir nusausinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, mėsainiai, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos