Publikavimo data: 2024-06-15
Sultingas "Caprese" su vištienos krūtinėle
Klasikinis kaprėsas - tai lengvas užkandis iš mocarelos sūrio, pomidorų, bazilikų ir alyvuogių aliejaus. Tačiau gastronomijos platybėse galima rasti daugybę receptų, kuriuose klasikinė kaparėlė papildyta mėsa. Šiuo atveju tai - vištienos krūtinėlė. Dėl tokio produktų derinio patiekalas tampa daug sotesnis ir sveikesnis.
Žingsnis 1
Sumaišykite druską, pipirus ir ciberžolę. Paimkite vištienos krūtinėlę ir įtrinkite ją druska bei prieskoniais. Tada į įpjovas įdėkite pomidorus ir sūrį bei petražolių šakelę.
Žingsnis 2
Paimkite kepimo skardą, patepkite ją aliejumi ir sudėkite krūtinėlę. Kepkite orkaitėje 185C temperatūroje apie 40 minučių.
Kategorijos