Publikavimo data: 2024-06-23
Sultingas chakhokhbili folijoje
Chakhokhbili yra gruziniškas patiekalas. Jei nežinote, kaip paruošti čakhokhbili, šis receptas jums padės. Iš tikrųjų viskas labai paprasta, o laimi vištienos variantas, derinamas su pomidorais ir česnakais. Šis patiekalas gali pelnytai užimti garbingą vietą ant šventinio stalo, jūsų svečiai neliks abejingi.
Žingsnis 1
Išpjaukite vištieną, pašalinkite vidų ir riebalų perteklių. Kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Supjaustykite vienodais gabalėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite mėsos padažą: į augalinį aliejų sudėkite išspaustą česnaką, druską, maltus juoduosius pipirus, papriką ir viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Perkelkite mėsą į formą ir užpilkite padažu, viską gerai išmaišykite ir pabarstykite čiobreliais.
Žingsnis 4
Supjaustykite pomidorus kubeliais ir sudėkite juos ant vištienos. Formą su patiekalu pašaukite į orkaitę, kur mėsa keps 180 °C temperatūroje apie 50 minučių. Keletą kartų apšlakstykite mėsą kepimo metu susidariusiomis sultimis.
Kategorijos