Sultingas ėrienos troškinys vyne pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sultingas ėrienos troškinys vyne

Vyne troškinta švelni ėriena neabejotinai sulauks pasisekimo ant šventinio stalo. Į patiekalą įpylus vyno, pasikeis garnyro skonis, o mėsa taps minkšta, su pikantiška rūgštelės natą. Vynas mėsai suteikia ypatingą, taurų aromatą ir skonį. Šis patiekalas puikiai tinka ne tik šventiniam stalui, bet ir šeimos vakarienei, kai reikia skaniai ir sočiai pamaitinti šeimą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Sultingas ėrienos troškinys vyne Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, supjaustykite kubeliais. Ją pasūdykite ir kepkite ant keptuvės be aliejaus savo riebaluose, kol taps auksinė.

Žingsnis 2

Sultingas ėrienos troškinys vyne Žingsnis 2
Kai mėsa įgaus auksinę spalvą, supilkite vyną. Troškinkite mėsą vyne ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Sultingas ėrienos troškinys vyne Žingsnis 3
Nulupkite ir nuplaukite česnaką. Česnakus išspauskite per presą ir pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Kai pasirodys lengvas kepamo česnako kvapas, nukelkite keptuvę nuo ugnies.

Žingsnis 4

Sultingas ėrienos troškinys vyne Žingsnis 4
Į iškeptą ir apkeptą mėsą sudėkite česnaką. Gerai išmaišykite. Pagal poreikį pagardinkite prieskoniais. Įberkite žolelių.

Žingsnis 5

Sultingas ėrienos troškinys vyne Žingsnis 5
Paprikas perpjaukite pusiau. Nulupkite uodegą ir šerdį. Išimkite sėklas. Apkepkite aliejuje, kuriame buvo česnakai.

Žingsnis 6

Sultingas ėrienos troškinys vyne Žingsnis 6
Sudėkite paprikas į keptuvę su mėsa, supilkite citrinos sultis ir 5 minutes troškinkite ant didelės ugnies. Tada sumažinkite ugnį ir toliau troškinkite, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, ėrienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos