Sultingas jautienos ir kiaulienos troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Sultingas jautienos ir kiaulienos troškinys

Kad pasirinktumėte tinkamą mėsos gabalą, nebūtina būti jautienos žinovu. Geriausias sprendimas - nugarinė, nes iš jos gaminama daugybė mėsos patiekalų - nuo medalionų iki apetitą žadinančių troškinių. Jautienos nugarinė vertinama daug labiau nei įprasta mėsa, nes mėsa gaunama iš tų raumenų, kurie dažniausiai nedalyvauja judesiuose. Mėsa yra minkšta ir sultinga, nepriklausomai nuo gaminimo būdo.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingas jautienos ir kiaulienos troškinys Žingsnis 1
Sudėkite mėsos gabalėlius į didelį dubenį, užpilkite vandeniu 2-3 cm virš mėsos ir pastatykite ant didelės ugnies. Užvirkite. Kai mėsa išvirs, nuimkite putas, sumažinkite ugnį, įberkite juodųjų pipirų ir lauro lapą.

Žingsnis 2

Sultingas jautienos ir kiaulienos troškinys Žingsnis 2
Po 10 minučių ištraukite lauro lapą. Po pusantros valandos įberkite druskos pagal skonį. Sultinys turi būti šiek tiek nesūrus. Kai sultinys bus paruoštas, išjunkite ugnį ir išpilstykite jį į stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos