Publikavimo data: 2024-05-20
Sultingas jautienos ir kiaulienos troškinys
Kad pasirinktumėte tinkamą mėsos gabalą, nebūtina būti jautienos žinovu. Geriausias sprendimas - nugarinė, nes iš jos gaminama daugybė mėsos patiekalų - nuo medalionų iki apetitą žadinančių troškinių. Jautienos nugarinė vertinama daug labiau nei įprasta mėsa, nes mėsa gaunama iš tų raumenų, kurie dažniausiai nedalyvauja judesiuose. Mėsa yra minkšta ir sultinga, nepriklausomai nuo gaminimo būdo.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsos gabalėlius į didelį dubenį, užpilkite vandeniu 2-3 cm virš mėsos ir pastatykite ant didelės ugnies. Užvirkite. Kai mėsa išvirs, nuimkite putas, sumažinkite ugnį, įberkite juodųjų pipirų ir lauro lapą.
Žingsnis 2
Po 10 minučių ištraukite lauro lapą. Po pusantros valandos įberkite druskos pagal skonį. Sultinys turi būti šiek tiek nesūrus. Kai sultinys bus paruoštas, išjunkite ugnį ir išpilstykite jį į stiklainius.
Kategorijos