Sultingas kalakutienos kebabas orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Sultingas kalakutienos kebabas orkaitėje

Kalakutiena yra viena populiariausių mėsos rūšių. Ji plačiai naudojama kulinarijoje, todėl dažnai pasirenkama kebabams gaminti. Kalakutiena laikoma mažai kaloringa ir nesukelia alerginių reakcijų. Tokioje mėsoje gausu naudingų A, PP, E grupės vitaminų ir mineralinių medžiagų. Joje taip pat yra daug geležies, natrio, mikroelementų ir baltymų, o tai savo ruožtu reiškia, kad ji lengvai virškinama. Kalakutienos kalakutienos kaloringumas tiesiogiai priklauso nuo dalies, kuri bus naudojama gaminant maistą. Taigi, pavyzdžiui, krūtinėlės kaloringumas yra 153 kilokalorijos 100 g produkto.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Sultingas kalakutienos kebabas orkaitėje Žingsnis 1
Sudėkite kubeliais supjaustytą filė į dubenį, sudėkite kefyrą ir svogūnų žiedus. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir žolelėmis. Kruopščiai išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 2

Sultingas kalakutienos kebabas orkaitėje Žingsnis 2
Mėsą suverkite ant iešmelių. Nepamirškite jos pakaitomis pagardinti svogūnų žiedais. Patiekalą 30 minučių pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos