Sultingas kalakutienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Sultingas kalakutienos kepsnys

Stekas pirmą kartą pasirodė Anglijoje XV a. viduryje. Tais laikais mėsa dažniausiai buvo kepama ant grotelių. Šiandien kepsniams kepti renkama tik aukštos kokybės mėsa. Kepsnių kepimo ypatumas tas, kad nenaudojama šviežia mėsa. Ji iš anksto 20 dienų brandinama šaldytuve 0 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Sultingas kalakutienos kepsnys Žingsnis 1
Pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite kepsnius ir kepkite iš abiejų pusių ant didelės ugnies. Tada kepkite dar 6 minutes ant mažos ugnies.

Žingsnis 2

Sultingas kalakutienos kepsnys Žingsnis 2
Apkepkite grybus su trupučiu sviesto. Česnaką sumaišykite su pakepintais grybais ir grietinėle.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, kalakutienos kepsniai, receptų knyga

Kategorijos