Sultingas kebabas kefyro marinate su žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sultingas kebabas kefyro marinate su žolelėmis

Manoma, kad iš pradžių kebabas buvo gaminamas tik iš avienos. Dabar šašlykai taip pat gali būti gaminami iš žuvies, paukštienos, kiaulienos. Tačiau labai svarbu kiekvienai kebabo rūšiai naudoti tinkamą marinatą. Labiausiai paplitusiu kiaulienos marinatu laikomas kefyro marinatas, nes dėl ilgo mėsos sąlyčio su fermentuoto pieno produktu kietos skaidulos suminkštėja, o mėsa tampa minkšta ir sultinga.
Gaminimo laikas
360 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingas kebabas kefyro marinate su žolelėmis Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite mėsą, smulkintas žoleles, kefyrą, majonezą, druską, pipirus, svogūnus ir bazilikus.

Žingsnis 2

Sultingas kebabas kefyro marinate su žolelėmis Žingsnis 2
Sumaišykite indo turinį ir palikite marinuotis. Kuo ilgiau mėsą laikysite marinate, tuo sultingesnė ir minkštesnė ji bus.

Žingsnis 3

Sultingas kebabas kefyro marinate su žolelėmis Žingsnis 3
Marinuotą mėsą suverkite ant iešmų ir kepkite ant atviros ugnies iš visų pusių. Jei nuspręsite mėsą kepti namuose, apkepkite ją keptuvėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos