Sultingas keptuvėje keptas karbonadas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Sultingas keptuvėje keptas karbonadas

Karbonadas - tai mėsos delikatesas, ruošiamas alaus padaže. Carbonade gali būti kiaulienos arba jautienos. Dažniausiai karbonadui naudojama kiaulės nugara ir stuburo dalis. Karbonadas dažniausiai valgomas Anglijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Čekijoje ir Vokietijoje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingas keptuvėje keptas karbonadas Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite mėsą iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Sultingas keptuvėje keptas karbonadas Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, medų, smulkintą česnaką, pomidorų pastą ir prieskonius.

Žingsnis 3

Sultingas keptuvėje keptas karbonadas Žingsnis 3
Supilkite padažą ant mėsos, išmaišykite, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių.

Žingsnis 4

Sultingas keptuvėje keptas karbonadas Žingsnis 4
Patiekite šiltą, mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos