Publikavimo data: 2024-09-16
Sultingas keptuvėje keptas karbonadas
Karbonadas - tai mėsos delikatesas, ruošiamas alaus padaže. Carbonade gali būti kiaulienos arba jautienos. Dažniausiai karbonadui naudojama kiaulės nugara ir stuburo dalis. Karbonadas dažniausiai valgomas Anglijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Čekijoje ir Vokietijoje.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite mėsą iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, medų, smulkintą česnaką, pomidorų pastą ir prieskonius.
Žingsnis 3
Supilkite padažą ant mėsos, išmaišykite, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių.
Žingsnis 4
Patiekite šiltą, mėgaukitės!
Kategorijos