Publikavimo data: 2025-08-17
Sultingas kiaulienos kebabas
Tokį kebabą majoneze galima paruošti ne tik gamtoje, bet ir namuose. Kiaulienos kebabas majoneze su svogūnais yra pats prieinamiausias ir paprasčiausias marinavimo požiūriu. Jis gaunasi labai minkštas, o prieskoniai ir maltos paprikos suteikia pikantiškumo. Surinkite savo giminaičius ir draugus gamtoje ir pradžiuginkite juos minkštu ir apetitą žadinančiu kebabu. Taip pat vaišinkite savo artimuosius skania mėsa per ramius šeimos pietus.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite žiedais, truputį pasūdykite ir šiek tiek pamuškite, kad išsiskirtų sultys. Peilį nuplaukite po šaltu vandeniu, kad pjaustant svogūnus nesudrėktų akys.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite gabalėliais. Sumaišykite su svogūnu ir užpilkite majonezu bei garstyčiomis. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Palikite mėsą marinuotis porą valandų.
Žingsnis 3
Marinuotą mėsą suverkite ant iešmelių ir kepkite keptuvėje, kol apskrus. Kartkartėmis apverskite iešmelius, kad mėsa nesudegtų ir neišdžiūtų.
Kategorijos