Publikavimo data: 2025-08-17
Sultingas kiaulienos kepsnys su juodaisiais pipirais
Sultingas kiaulienos kepsnys su juodaisiais pipirais - tikrai vyriškas patiekalas. Mėsą paruošti paprasta, todėl nereikia bijoti, kad kepsnys bus žalias. Laikykitės recepto ir gausite minkštą, sultingą, puikiai iškeptą kepsnį. Verta išbandyti!
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite mėsą iš šaldytuvo, ji turi būti kambario temperatūros. Drėgmės perteklių pašalinkite popieriniais rankšluosčiais.
Žingsnis 2
Ant ugnies pastatykite keptuvę storu dugnu ir kuo labiau ją įkaitinkite. Mėsos gabalą patepkite augaliniu aliejumi ir siųskite į keptuvę. Po poros minučių įdėkite sviesto. Kepkite kepsnį iš vienos pusės, kol susidarys plutelė.
Žingsnis 3
Apverskite kepsnį ir į sviestą sudėkite česnaką. Iš keptuvės išpilkite sviestą ir užpilkite ant mėsos gabalo viršaus. Kai visas kepsnys apkeps iki traškumo, gausiai pasūdykite ir papipirinkite. Suvyniokite kepsnį į foliją ir palikite 10 minučių. Taip mėsa pasieks norimą būseną.
Kategorijos