Žingsnis 1
Morkas supjaustykite apskritimais, tada vištienos filė perpjaukite išilgai, tada skersai, kad gautumėte mažus kvadratėlius. Pagardinkite druska ir pipirais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite saulėgrąžų aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą, į svogūną sudėkite filė ir kepkite, kol bus pusiau iškepusi. Spagečius virkite, kol visiškai išvirs. Į kepimo formą sudėkite pusę filė su svogūnais ir morkomis. Ant viršaus pabarstykite virtų spagečių, tada aptepkite kečupu. Antrą svogūnų ir filė sluoksnį aptepkite majonezu ir pabarstykite likusiais makaronais.
Žingsnis 2
Indą pašaukite į orkaitę 20 minučių, 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Likus 5 minutėms iki patiekalo paruošimo, supilkite smulkiai tarkuotą sūrį.