Publikavimo data: 2025-08-20
Sultingas maltos vištienos šnicelis džiūvėsėliuose
Siūlau kepti maltos vištienos šnicelius. Viduje sultingi ir minkšti, o išorėje - apetitiška, traški plutelė. Skanūs ir karšti, ir šalti.
Žingsnis 1
Į vištienos faršą įberkite druskos, pipirų pagal skonį ir džiovintų česnakų. Išmaišykite faršą ir 2-3 min. kepkite lėkštėje. Taip ji taps puri ir klampi.
Žingsnis 2
Į kiaušinius įberkite žiupsnelį druskos ir šiek tiek ciberžolės. Tai suteiks duonai apetitą keliančią geltoną spalvą. Kiaušinius suplakite šakute.
Žingsnis 3
Drėgnomis rankomis suformuokite ne storesnį kaip 1 cm storio šnicelį.
Žingsnis 4
Panardinkite šnicelį į kiaušinį.
Žingsnis 5
Tada suberkite į džiūvėsėlius.
Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite šnicelius ir kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių po 4-5 minutes, kol apskrus.
Kategorijos