Sultingas maltos vištienos šnicelis džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Sultingas maltos vištienos šnicelis džiūvėsėliuose

Siūlau kepti maltos vištienos šnicelius. Viduje sultingi ir minkšti, o išorėje - apetitiška, traški plutelė. Skanūs ir karšti, ir šalti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Sultingas maltos vištienos šnicelis džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Į vištienos faršą įberkite druskos, pipirų pagal skonį ir džiovintų česnakų. Išmaišykite faršą ir 2-3 min. kepkite lėkštėje. Taip ji taps puri ir klampi.

Žingsnis 2

Sultingas maltos vištienos šnicelis džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Į kiaušinius įberkite žiupsnelį druskos ir šiek tiek ciberžolės. Tai suteiks duonai apetitą keliančią geltoną spalvą. Kiaušinius suplakite šakute.

Žingsnis 3

Sultingas maltos vištienos šnicelis džiūvėsėliuose Žingsnis 3
Drėgnomis rankomis suformuokite ne storesnį kaip 1 cm storio šnicelį.

Žingsnis 4

Sultingas maltos vištienos šnicelis džiūvėsėliuose Žingsnis 4
Panardinkite šnicelį į kiaušinį.

Žingsnis 5

Sultingas maltos vištienos šnicelis džiūvėsėliuose Žingsnis 5
Tada suberkite į džiūvėsėlius.

Žingsnis 6

Sultingas maltos vištienos šnicelis džiūvėsėliuose Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite šnicelius ir kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių po 4-5 minutes, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų išvakarių šventė, šnicelis, receptų knyga

Kategorijos