Sultingas triušis grietinės ir česnakų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sultingas triušis grietinės ir česnakų padaže

Triušiena grietinės ir česnakų padaže - nuostabus patiekalas, kurį galima kepti ne tik keptuvėje, bet ir orkaitėje. Grietinės ir česnakų padažas suteikia triušienai švelnumo ir skonio. Patiekalas gaunasi labai skanus ir sotus. Jis papuoš vakarienės ir šventinį stalą. Šiuo triušienos patiekalu galite nustebinti ir pradžiuginti savo svečius.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingas triušis grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 1
Supjaustykite triušį mažais gabalėliais. Nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite druska ir pipirais, išmaišykite. Nulupkite ir nuplaukite svogūną, smulkiai supjaustykite. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Sultingas triušis grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 2
Tada kiekvieną mėsos gabalėlį apvoliokite miltuose. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus. Į įkaitintą aliejų sudėkite mėsą. Kepkite iš visų pusių, kol apskrus, 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Sultingas triušis grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 3
Iškeptą mėsą sudėkite į katilą. Į keptuvę sudėkite svogūną ir maišydami kepkite 2-3 minutes, kol taps auksinės spalvos. Į keptuvę supilkite apie 3 puodelius šalto virinto vandens, išmaišykite ir sudėkite mėsą. Troškinkite ant mažos ugnies, kol išvirs, 30-40 minučių.

Žingsnis 4

Sultingas triušis grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 4
Tada įdėkite lauro lapą, grietinę, įpilkite dar šiek tiek vandens, kad padažas visiškai padengtų mėsą. Troškinkite 10 minučių ant mažiausios ugnies. Tada sudėkite česnaką, išmaišykite ir palikite triušį grietinės padaže 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos