Publikavimo data: 2025-08-18
Sultingas zrazy su kiaušiniu
"Zrazy" yra vienas iš būdų paįvairinti įprastus kotletus. Švelnus kiaušinių įdaras puikiai dera su sultinga malta mėsa.
Žingsnis 1
Paimkite kiaulienos faršą. Sudėkite į ją tarkuotą svogūną. Pasūdykite ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Kiaušinius virkite 10 minučių. Kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba sutrinkite šakute. Pagal skonį pasūdykite, įdėkite suminkštinto sviesto.
Žingsnis 3
Paruoškite džiūvėsėlius: džiovintą duoną sutarkuokite arba sumalkite mėsmale ar blenderiu.
Žingsnis 4
Drėgnomis rankomis suformuokite apvalius pyragėlius.
Žingsnis 5
Į kiekvieno mėsos paplotėlio vidurį dėkite po šaukštą kiaušinio įdaro.
Žingsnis 6
Užspauskite mėsos paplotėlio kraštus kaip pyrago, kad visas įdaras patektų į vidų.
Žingsnis 7
Zrazy iš visų pusių pamirkykite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 8
Kepkite zrazus augaliniame aliejuje ant didelės ugnies, kol jie taps auksinės spalvos, po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 9
Į keptuvę įpilkite vandens iki pat grūdų storio vidurio ir troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies 30-40 minučių.
Kategorijos