Publikavimo data: 2024-10-22
Sultingi grikiai su vištiena ir grybais po grietinėle
Grikiuose yra retos sudėties vitaminų ir mineralų. Tai idealus maistas tiems, kurie nenori, kad jų organizmas būtų veikiamas kenksmingų medžiagų. Grikiai gali pašalinti toksinus ir pagerinti odos būklę. Tai taip pat nepakeičiamas produktas tiems, kurie laikosi dietos.
Žingsnis 1
Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite grybus. Kepkite juos iš visų pusių 5 minutes ant vidutinės ugnies. Į grybus sudėkite vištienos kubelius ir kepkite, kol vištiena pakeis spalvą, maždaug 3 minutes. Sudėkite morkų batonėlius ir maišydami kepkite dar 4 minutes.
Žingsnis 2
Kruopas suberkite į keptuvę. Įberkite druskos ir prieskonių. Kruopščiai išmaišykite, kad grikiai gerai prisitrauktų sulčių.
Žingsnis 3
Įpilkite grietinėlę ir apie 300 ml vandens. Užvirinkite patiekalą. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite grikius po dangčiu dar 10 minučių. Palaukite, kol išgaruos visas skystis. Tada išjunkite ugnį ir palikite patiekalą brinkti dar 5 minutes.
Kategorijos