Publikavimo data: 2025-08-18
Sultingi jautienos kotletai
Jautiena laikoma labai populiaria ir dažnai perkama mėsos rūšimi. Ji garsėja mažu kalorijų kiekiu ir yra lengvai virškinama. Ji idealiai tinka žmonėms, kurie laikosi dietos, nes puikiai pagreitina medžiagų apykaitą. Ji mažai apkrauna kepenis, širdies ir kraujagyslių sistemą bei inkstus. Sistemingas jautienos vartojimas padeda stiprinti kraujagysles. Be to, jautienoje yra vitaminų ir aminorūgščių komplekso, kuris padeda išlaikyti sveikus nagus, plaukus ir odą. Šiandien iš jautienos gaminama daug skanių ir maistingų patiekalų. Ji troškinama, kepama, verdama sultiniuose, naudojama salotose ir kt.
Žingsnis 1
Kruopščiai sumaišykite manų kruopas ir petražoles. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepamą mėsą kelis kartus apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 2
Apšlakstykite mėsą kiaušiniu. Pasiųskite ją kepti į keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes iš visų pusių.
Kategorijos