Sultingi kalakutienos filė kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sultingi kalakutienos filė kotletai

Kalakutiena laikoma viena sveikiausių paukštienos rūšių, nes joje yra daug vitaminų A ir E. Tokia mėsa greitai virškinama ir lengvai pasisavinama žmogaus organizme. Kalakutienos sudėtyje taip pat yra žmogui būtinų mikroelementų. Joje yra daug baltymų ir beveik nėra kenksmingo cholesterolio.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.55/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Sultingi kalakutienos filė kotletai Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite mirkytus džiūvėsėlius, svogūną, česnaką ir kiaušinį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Tada įberkite petražolių.

Žingsnis 2

Sultingi kalakutienos filė kotletai Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite alyvuogių aliejų. Sviestu patepkite rankas ir suformuokite kotletus. Apvoliokite juos miltuose ir siųskite į keptuvę. Kepkite kotletus iš abiejų pusių apie 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Sultingi kalakutienos filė kotletai Žingsnis 3
Kepimo skardą patepkite sviestu ir perkelkite į ją kotletus. Dėkite juos į orkaitę ir kepkite apie 10 minučių 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos