Publikavimo data: 2024-06-09
Sultingi kiaulienos kepsneliai
Kiauliena yra viena iš labiausiai paplitusių mėsos rūšių. Joje gausu naudingų vitaminų ir mineralų. Joje esantis kreatinas yra organizmo energijos šaltinis. Mėsos valgymas yra puikus būdas aprūpinti organizmą baltymais, kurie padeda išsaugoti raumenų masę.
Žingsnis 1
Kiekvieną mėsos gabalėlį pasūdykite ir papipirinkite, sudėkite į gilų indą ir užpilkite pienu. Palikite marinuotis bent valandą, per tą laiką kelis kartus pamaišykite, kad pienas tolygiai pasiskirstytų.
Žingsnis 2
Marinuotus mėsos gabalėlius pamirkykite miltuose, tada šakute išplaktame kiaušinyje ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su dideliu kiekiu augalinio aliejaus po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Keptuvę uždenkite dangčiu, kad geriau apskrustų.
Kategorijos