Publikavimo data: 2024-06-08
Sultingi kiaulienos kotletai
Sultingi kiaulienos kotletai - sveikas ir maistingas patiekalas visai šeimai. Jį galima patiekti ir vakarienei su bet kokia koše ar salotomis, ir ant šventinio stalo, kotletus išdėliojant ant salotų lapų ir papuošiant žolelėmis ar šviežiomis daržovėmis. Gražūs sultingi kotletai patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems. Jiems paruošti nereikės daug laiko. Gaminimo laiką galite sutrumpinti naudodami paruoštą maltą mėsą.
Žingsnis 1
Jei naudojate kiaulieną (mėsą), pertrinkite ją per mėsmalę. šalia pertrinkite nuluptą svogūną. Į kiaulieną sudėkite kiaušinį, svogūną, česnaką, pagal skonį druskos ir pipirų, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į sumaišytą faršą įpilkite 50 g sojų aliejaus ir dar kartą išmaišykite. Palikite pastovėti 30-40 minučių.
Žingsnis 3
Suformuokite kotletus, apvoliokite juos miltuose arba džiūvėsėliuose ir kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps. Naudojant džiūvėsėlius, kotletai turės patrauklią traškią plutelę.
Kategorijos