Sultingi kiaulienos kotletai su grybų įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Sultingi kiaulienos kotletai su grybų įdaru

Kiauliena, pasižyminti švelnia tekstūra ir sultingais riebalais, tinka daugeliui patiekalų. Kiaulienos nugarinė - dalis išilgai stuburo, kurioje yra švelnių riebalų sluoksnis, - laikoma delikatesine kiaulienos skerdenos dalimi. Ši skerdenos dalis yra pailgos formos, todėl ją galima supjaustyti vienodais beveik stačiakampio formos gabalėliais, kurie po išmušimo puikiai tinka įdarui su įvairiais įdarais - daržovėmis, kiaušiniais, sūriu. Tačiau geriausiu faršu pagrįstai laikomas faršas iš šviežių grybų, pakepintų su svogūnais.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi kiaulienos kotletai su grybų įdaru Žingsnis 1
Naudodami specialų plaktuką muškite mėsos gabalėlius, kad jie taptų plonesni ir būtų lengviau lankstomi. Abi puses pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Sultingi kiaulienos kotletai su grybų įdaru Žingsnis 2
Ant vienos kotleto pusės uždėkite šiek tiek grybų įdaro ir perlenkite kotletą per pusę, uždengdami įdarą kita kotleto puse. Taip įdarykite visus kotletus.

Žingsnis 3

Sultingi kiaulienos kotletai su grybų įdaru Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kiekvieną įdarytą kotletą apvoliokite miltuose, pamirkykite plaktuose kiaušiniuose ir galiausiai džiūvėsėliuose. Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol paruduos. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos