Publikavimo data: 2024-10-12
Sultingi kiaulienos nugarinės kotletai su česnakais
Kotletai mėgstami visų ir gaminami beveik kiekvienoje šeimoje. Po kiaušinio plakiniu esantis švelnus mėsos gabalėlis turi vieną ypatybę - jis vilioja apetitą auksine išvaizda ir aromatu. Šioje kotletų kiaušinių mišinyje versijoje yra "slaptas" ingredientas, jei jį galima pavadinti česnaku. Žinoma, jis negali ilgai išbūti inkognito, nes aromatas jį išduoda... Tačiau kotletas dėl jo tampa nuostabiai kvapnus, na, ir, žinoma, naudingesnis.
Žingsnis 1
Nugarinę supjaustykite gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį suplakite plaktuvu, pabarstykite druska ir pipirais. Palikite mėsą kurį laiką mirkti prieskoniuose.
Žingsnis 2
Česnakus išspauskite per presą. Į dubenį įmuškite kiaušinius, stipriai išmaišykite ir sudėkite susmulkintą česnaką. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Kiekvieną apvoliotą mėsos gabalėlį pirmiausia pamerkite į kiaušinių ir česnakų mišinį, tada apvoliokite miltuose ir vėl kiaušinių ir česnakų mišinyje. Iš karto kepkite kotletus iš abiejų pusių. Dėkite ant popierinių rankšluosčių.
Kategorijos