Publikavimo data: 2024-03-26
Sultingi kotletai česnakinėje tešloje
Jautienos kotletai tešloje - geras būdas paįvairinti mėsos racioną. Galite naudoti bet kokią mėsą, bet mes pasirinkome jautieną dėl jos ryškaus skonio ir mažesnio kaloringumo nei, pavyzdžiui, kiaulienos. Kotletus galima patiekti kaip savarankišką patiekalą arba derinti su mėgstamu garnyru - ryžiais, makaronais, grikiais, bulgurais, daržovių troškiniu ir kt.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą kepsniais ir pamuškite juos virtuviniu plaktuvu.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį, įmuškite į jį kiaušinius, įberkite česnako, druskos, pipirų pagal skonį ir suplakite plaktuvu arba šakute.
Žingsnis 3
Apvoliokite kotletus miltuose, apvoliokite kiaušinyje ir kepkite įkaitintoje keptuvėje. Kepkite iš abiejų pusių po 3-4 minutes, kol mėsa iškeps ir apskrus.
Kategorijos