Sultingi kotletai česnakinėje tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Sultingi kotletai česnakinėje tešloje

Jautienos kotletai tešloje - geras būdas paįvairinti mėsos racioną. Galite naudoti bet kokią mėsą, bet mes pasirinkome jautieną dėl jos ryškaus skonio ir mažesnio kaloringumo nei, pavyzdžiui, kiaulienos. Kotletus galima patiekti kaip savarankišką patiekalą arba derinti su mėgstamu garnyru - ryžiais, makaronais, grikiais, bulgurais, daržovių troškiniu ir kt.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi kotletai česnakinėje tešloje Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą kepsniais ir pamuškite juos virtuviniu plaktuvu.

Žingsnis 2

Sultingi kotletai česnakinėje tešloje Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį, įmuškite į jį kiaušinius, įberkite česnako, druskos, pipirų pagal skonį ir suplakite plaktuvu arba šakute.

Žingsnis 3

Sultingi kotletai česnakinėje tešloje Žingsnis 3
Apvoliokite kotletus miltuose, apvoliokite kiaušinyje ir kepkite įkaitintoje keptuvėje. Kepkite iš abiejų pusių po 3-4 minutes, kol mėsa iškeps ir apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos