Sultingi maltos vištienos kukuliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Sultingi maltos vištienos kukuliai

Sultingi ir skanūs mėsos kukuliai patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Jie labai minkšti ir tiesiog tirpsta burnoje.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi maltos vištienos kukuliai Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Ryžius virkite verdančiame vandenyje 10-12 min., kol jie pusiau išvirs, nukoškite, perliekite šaltu vandeniu ir atvėsinkite. Nusunkite vandenį nuo ryžių į atskirą indą, jis dar bus naudingas.

Žingsnis 3

Sultingi maltos vištienos kukuliai Žingsnis 3
Sumaišykite faršą, keptą svogūną, kiaušinį ir ryžius. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Sultingi maltos vištienos kukuliai Žingsnis 4
Iš mišinio delnais suformuokite apvalius mėsos kukulius, šiek tiek suplokite ir iš abiejų pusių apkepkite įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje.

Žingsnis 5

Sultingi maltos vištienos kukuliai Žingsnis 5
Apkeptus mėsos kukulius sudėkite į puodą, supilkite vandenį, kuriame virė ryžiai, įpilkite šaukštą pomidorų pastos, lauro lapą ir pipirų žirnelius. Užvirinkite, tada 10-15 min. virkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos