Publikavimo data: 2024-09-17
Sultingi maltos vištienos kukuliai
Sultingi ir skanūs mėsos kukuliai patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Jie labai minkšti ir tiesiog tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Ryžius virkite verdančiame vandenyje 10-12 min., kol jie pusiau išvirs, nukoškite, perliekite šaltu vandeniu ir atvėsinkite. Nusunkite vandenį nuo ryžių į atskirą indą, jis dar bus naudingas.
Žingsnis 3
Sumaišykite faršą, keptą svogūną, kiaušinį ir ryžius. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Iš mišinio delnais suformuokite apvalius mėsos kukulius, šiek tiek suplokite ir iš abiejų pusių apkepkite įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje.
Žingsnis 5
Apkeptus mėsos kukulius sudėkite į puodą, supilkite vandenį, kuriame virė ryžiai, įpilkite šaukštą pomidorų pastos, lauro lapą ir pipirų žirnelius. Užvirinkite, tada 10-15 min. virkite ant silpnos ugnies.
Kategorijos